Általános kezelések

Általános szolgáltatásaink közül választhat

Segítségével egy-egy fog vagy fogcsoport figyelhető meg. A felvétel alkalmas lehet caries keresésére, gyökércsúcs körüli folymatok elemzésére, gyökérkezelések kontrollálására.

Áttekintő képet ad a szájüregben található összes fogról, az állcsontok állapotáról (csontvastagság) az arcüregről és az állkapocsizületről. A kezelési terv felállításában nagy segítséget nyújt a fogorvos számára.

Tömés: fogmegtartó kezelés, amelynek célja a fog koronai illetve gyökéri destrukciójának helyreállítása. A technológia folyamatos fejlődésével a régebben gyakran használt amalgám töméseket napjainkban már leginkább az esztétikus tömések helyettesítik.

Esztétikus tömés: mint a neve is mutatja, segítségével tökéletes kozmetikai eredmény érhető el. Az esztétikus tömőanyagok különböző színárnyalatokban kerülnek forgalomba, a fogorvos színskála segítségével választja ki a páciens számára megfelelő színt.

A fog eltávolítása a fogágyból, amely kétféle módon történhet:

Egyszerű úton, amikor az orvos fogó segítségével távolítja el a fogat, a fog koronai része általában jól megragadható.

Sebészi feltárásból történő fogeltávolítás indikációja sokrétű lehet. Leggyakrabban alsó bölcsességfogak eltávolítása esetén válik szükségessé ez a beavatkozás.